Sånn. Der var en ny blogg oppe å gikk. Kanskje man faktisk skal gjøre et forsøk på å være aktiv denne gangen. Vel, alt er relativt.

Jeg vet ikke helt hva jeg forventer av meg selv, når det kommer til blogging, så jeg har egentlig bare tenkt å ta det litt som det kommer. Tror jeg.

Når det gjelder ting å skrive om så kommer det helt sikkert til å variere noe helt sinnsykt. Lover. En liten advarsel kan sikkert være lurt å komme med, bare sånn helt i starten. Jeg kan være brutalt ærlig når jeg skriver. Noen ganger er det bra, andre ganger ikke fullt så bra. Hvorvidt det faller i smak gjenstår da bare å se etterhvert.

Det skulle være alt. For nå. Åja, Heia.

This entry was posted on søndag, februar 15th, 2009 at 21:05 and is filed under Alt mulig. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

  • Meta