Mie Åja, Heia!

Nå tenkte jeg at det kanskje ikke ville vært så dumt å skrive litt om meg selv. Om det blir interessant eller ikke er da ikke opp til meg. Jeg bare skriver.
Jeg velger i denne sammenhengen å ta utgangspunkt i en ganske så godt utviklet profiltekst jeg har skrevet, men at jeg bare fyller ut litt inni mellom der jeg selv mener det trengs. Det blir sikkert bra.

Som du mest sannsynlig allerede har fått med deg så heter jeg Mie. Etternavn er i utgangspunktet unødvendig. Det ikke alle vet er at jeg er døpt Grethe Marie, men ble rundt årsskiftet 07/08 relativt lei av alle navneforvirringer at jeg byttet navn. Forvirringer? Ja, det skal jeg love deg. Jeg har blitt kalt for Mie av foreldrene mine, og alle andre forøvrig, absolutt hele livet mitt, mens det på legitimasjonen har stått Grethe Marie. Utrolig irriterende.

Jeg er 19 år gammel, født 24. Desember 1989. Det vil da si at ja, jeg har bursdag på julaften, og at jeg fyller 20 om ca 10 måneder. Mange liker å poengtere ovenfor meg at jeg får dobbelt så mange gaver som alle andre, bare fordi jul og bursdag faller på samme dag for meg. Rein bullcrap, tør jeg å påstå! Tror du ikke at du hadde fått like mange gaver dersom du hadde hatt bursdag på julaften? Jeg har ikke to dager å få det fordelt på. Easy as that.

Jeg er forøvrig født og oppvokst i Bodø, noe jeg egentlig ikke kan klage på. Jeg har stort sett bare gode minner fra barnehagen og barneskolen, men såklart, på ungdomsskolen var det ikke like lett bestandig. Det var ikke alle i klassen der man kom like godt overens med, for å si det på den måten.
Videregående gikk vel mildt sagt endel bedre, dersom man ser bort i fra karakterene som gikk regelrett til helvette. Trivdes gjorde jeg ihvertfall, og har tatt med meg bekjentskaper jeg virkelig ikke ville vært foruten! Aldri i verden!

Jeg kunne ikke vært mer lei av skole enn det jeg var det siste halve året på videregående. Drittlei av dimensjoner, og resultatet ble jo deretter, så når det begynte å nærme seg slutten var jeg ganske så sikker på at det kommende året skulle jeg gjøre ca ingenting. Likevel skaffa jeg meg en sommerjobb som ferievikar i flysimulatoren på Norsk Luftfartsmuseum. Totalkonge jobb, jeg lover! Der jobber jeg enda, men ikke like ofte.
Jobber også som ekstrahjelp på Narvesen, men det er ikke mange gangene i måneden. Litt penger blir det likevel, og det er fint. Penger er gøy.

Jeg bor fremdeles hjemme hos Mamma og Pappa. Det er greit nok det. Skal ikke klage. Vi har bodd i samme huset i 15 år nå, og jeg trives egentlig ganske godt her, men jeg kjenner det er på tide å forlate redet. Det er ikke alltid like lett å finne et sted å bo da, det er jo alltid et problem, men så koster alt så sabla mye når man flytter hjemmefra, så jeg bestemte meg for å kjøpe bil istedet. Konkluderte med det at det var bedre å ha en bil, så man kunne komme seg bort om man ville, enn å leie hybel eller leilighet å sitte stuck der fordi man ikke orker å gå noen plass. Så bil ble det, og jeg må ærlig innrømme at jeg har blitt skikkelig glad i det lille vraket! Kommer nok ikke til å kvitte meg med den med det første.

Når det kommer til musikk så kunne jeg sikkert skrevet i evigheter, men det skal jeg ikke gjøre! Klart jeg liker musikk og alt det der, men jeg er ikke besatt av det, og jeg lever heller ikke for musikken som det virker at så mange andre i min aldersgruppe gjør. Jeg er en av få (virker det som) som ikke definerer musikk. Det er komplett umulig å definere hva som er bra musikk, for det er helt og holdent opp til hver enkelt person i denne verden. En ting vil jeg likevel si; JEG FORGUDER KAIZERS ORCHESTRA! Sånn!

Fysisk aktivitet er i utgangspunktet en fin ting, men jeg HATER å trene. Lagsport er en ting, det samme med for eksempel gymtimer, men hvor lite motiverende er det ikke å løpe på ei tredemølle? Hva faen liksom, den går jo ikke fremover, du kommer jo ingen vei uansett! Ute er det greit nok å løpe, men det kommer an på hvor du løper, og hvilken årstid det er. Dersom det er kaldt ute dør lungene mine. Helt serriøst. Det svir fordi det er så kaldt. Jeg eier overhodet ikke kondisjon, og jeg har en mild, men akutt form for astma.

Som så mange andre jenter har jeg ALT for mange sko. Og skjerf. Skjerf er et must! Alltid. Jeg sverger til joggebukser, som er noe av det beste i verden. Jeg gir som regel en ganske god faen i hva andre mener om det jeg kler meg i, men såklart, alltid gøy å få høre at man ser bra ut. Jeg har min helt egen stil, uten at det blir for sært. Chill er det, helt enkelt.

Jeg røyker, litt i alle fall, og prøver å slutte, selvom det virkelig ikke er så lett. Jeg begynte å snuse for å trappe ned på røyken, og det funka en liten stund, men så plutseli både røyka jeg OG snuste. Kan lett si at jeg har trappa ganske kraftig ned på røyken da, og det er jo i utgangspunktet en bra ting! Drikker gjør jeg også, men ikke så ofte som mange andre. Det blir bestandig så dyrt, og jeg er en sånn person som heller setter meg ned på en privatfest med mange gode bekjente, enn må dra ut på byen å shake med randoms. Det blir bare  FOR weird. Ellers er jo kebab helt fantastisk fyllemat! Mat generellt er bra. Og kaffe. Jeg liker kaffe! Drikker alt for mye kaffe på 7/11.

Jeg sitter egentlig alt for mye med datamaskinen min har jeg funnet ut, og jeg regner meg selv som avhengig både av internett og mobil. Dersom jeg ikke er online, og i tillegg ikke har strøm på mobilen, DA er det krise. Lover, det er helt jævlig! Jeg føler meg helt lost. Jeg har forøvrig to datamaskiner, begge laptoper, den ene vesentlig mye bedre og kjappere enn den andre. Det er litt kult å kunne si at ‘Jeg eier en Ferrari’, men det suger balle at det ikke er en bil. Faen heller.

Jeg skulle ønske jeg hadde verdens beste seng, for jeg ELSKER å sove. Jeg sover alt for lite, men alt for lenge. Suck on that. Man kan ofte finne meg våken midt på natta, av den simple grunnen at jeg sjeldent får sove før det har blitt litt i seineste laget. Sånn går det. Interwebz, i tell u.

Jeg har vanskelig for å stole på folk, selvom jeg har lett for å bli kjent med, og komme i prat med nye mennesker. Jeg har igrunn ganske få gode venner, men jeg har derimot mange gode bekjentskaper, der et flertall er gutter. Det har jeg virkelig ingenting imot, fordi jenter generellt er mongo. No offence (og siden jeg er jente selv; none taken!)! Det er bare sånn det er. Vi vet det alle sammen. En bestevenn har jeg derimot, som jeg har kjent i mange herrens år, og vi har vært gjennom det aller meste vil jeg si, oppturer og nedturer. Renate, jeg kan med hånda på hjertet si, uten tvil, at jeg elsker deg! Det finnes ikke bedre venn i verden enn deg, og jeg gleder meg som en liten unge til vi skal gå folkehøgskole sammen!

Hellyeah! 22. August 2009 begynner jeg og Renate på Fotolinja ved Namdal Fhs, Grong, Nord-Trøndelag. Det blir herlig!

Jeg liker å reise, liker å se nye plasser, treffe nye mennesker, men jeg HATER å fly! Jeg lover deg, jeg er skråsikker på at jeg kommer til å dø hver gang flyet jeg sitter i rister litt, tar av eller lander. Da tar jeg faktisk heller tog! Jeg har tatt tog til Oslo fra Bodø flere ganger, og det har sikkert ikke skjedd for siste gang enda! Tog er koslig! Jeg er forsåvidt heller ikke så begeistret for båter, men de av den litt større typen, som enkelte av hurtigrutene går bra. Jeg tok hurtigruta til Tromsø sammen med Julie en gang. Det var villt! Det er alltid like kos å dra på eventyr med henne!

Jeg er forresten avhengig av kos, og film er en veldig fin ting. Meget gjerne som en kombinasjon. Da er det flott! Jeg liker mange forskjellige typer filmer, men er storfan av Disney-klassikere, ikke oppfølgere. Noen funker, men det blir ikke helt det samme. Skumle filmer og komedier er at absolutt must. Realistiske thrillere/skrekkfilmer er evig elsk! Det er så herlig skummelt når det faktisk KAN skje.

Åh, lover, tiden går ALT for fort. Plutselig var klokka nesten halv 4, og det føles som om jeg har skrevet i evigheter. Dersom du ikke har blitt ganske godt kjent med meg nå, blir jeg serriøst overasket, for her er det relativt mye info. Vel, uansett så må jeg ta kveld nå, siden jeg ikke har tenkt å sove bort hele dagen imorgen. Bare litt. Noen timer fra eller til har kanskje ikke så mye å si, men jeg burde få rydda litt.

Og jeg har btw et av tidenes mest rotete rom. Åjo! Jeg tør lett å vedde på det!

Åja, Heia!

This entry was posted on mandag, februar 16th, 2009 at 03:23 and is filed under Alt mulig. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

  • Meta