En flokk bøfler kan kun forflytte seg så raskt som den tregeste bøffelen. Og når flokket blir jaktet på så er det de svakeste i bakre rekker som blir drept først. Denne naturlige utvelgelsen er bra for flokken som en helhet da den generelle hastigheten og helsen i gruppen forbedrer seg via regelmessige drap av de svakeste medlemmene.

På samme måte kan den menneskelige hjernen kun fungere så raskt som den tregeste hjernecellen. Som vi alle vet så vil et overdrevent inntak av alkohol drepe hjerneceller. Men selvsagt vil det gå ut over de tregeste hjernecellene først. På denne måten vil regelmessig inntak av øl eliminere de svakeste hjernecellene og gjøre hjernen til en raskere og mer effektiv maskin..

Og det er årsaken til at du alltid føler deg litt smartere etter et par øl…

This entry was posted on fredag, februar 20th, 2009 at 16:33 and is filed under Alt mulig. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

  • Meta