Vel, som overskrifta si så e d ei liten stund siden sist æ skreiv nokka her. På tide å skjerp sæ. Virkelig.

Følte også for en liten forandring her, så æ har rett å slett lagt over til å skriv på dialekt. Vesentli mye greiere, lika æ å tru, åsså slepp æ å tenk sånn på ka æ egentli ska skriv. Bli faktisk litt sliten i hodet av å tenk på bokmål, om man får si d på den måten!

Vet helt ærlig ikke helt kor æ ska bynn nu. Har sikkert masse æ egentli sku ha sagt, men æ får nu bare ta d som d kommer. Kan ihvertfall nevn at æ per akkurat nu e billøs, nokka som for min del e jævli frustreranes. Alt for vant til å kjør bil. Gikk til byen igår for å treff på Karianne å æ kjent æ blei sliten! FLAUT! Snakker om å vær i dårlig form!

Stakkars bilen min står nu aleina å forlatt i innkjørseln hjemme. Før æ får gjort no me den så må æ i første omgang finn ut ka å kor mye som egentli e galt me den. For å si det kort; æ har krasja. Med et skilt å en kantsten. Bra, Mie. Flotters. Når æ vet kor mye skada som egentli e på den e d litt lettere å regn på ka d vil kom til å kost for å få fiksa faenskapen, å om d i d hele tatt e verdt d. Lura litt på om æ bare ska vrak den, me tanke på at æ NEPPE får til å fiks den skjøl sia æ har null kunnskapa om ting som e under bilen min, å d å få den inn på et verksted bli jo bare helt forferdelig. Kjenn d svir på kontoen allerede, selvom æ ikke har bynt. Har ikke akkurat løst til å vrak lille gulle mitt heller liksom, for æ e, rart nok, ganske så emosjonellt knytta til bilen min. Har jo såklart åsså tenkt tanken på å kjøp mæ en ny bil, men d bli jo så sabla dyrt. Vet ikke helt om æ tør å sats på d heller, meeen det tar man litt etterhvert som d kommer!

Har ihvertfall 3 ting æ gleda mæ til for tida da!

1; Hovefestivalen! Yes! Æ ska dit! Va egentli ikke planen, for det så ikke ut til at æ sku få råd, å æ har egentli ikke råd, men æ har tadd mæ råd! Både billetten å reisa nedover e betalt, å feriepengan kommer den dagen æ reise nedover. Kunne nesten ikke vært bedre timing!

2; Jobbing i sommer! Vel, gleda mæ vel ikke akkurat til å sitt inne på et museum hele denne sommern åsså, sånn som æ gjor i fjor, MEN(!!), jobb=penga, å d kommer alltid, ALLTID godt med!

3; Folkehøgskole! Høsten nærma sæ me ufattelig høy hastighet å tida går sykt fort, selvom d ikke kjennes sånn ut akkurat NU, men før æ vet ordet av d så e æ å Renate på vei ned til Nord-trøndelag, Grong, Namdals FHS! Diggdigg.

Vel, det får vær alt for nu, skal prøv å skriv litt oftere nu, gjerne så mye som hver dag eller kanskje flere ganga om dagen om æ har mye på hjerte!

Åja, HEIA!

This entry was posted on onsdag, mai 6th, 2009 at 16:00 and is filed under Alt mulig. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

One Response to “En liten stund siden sist..”

Julie Johansen Says:

Søta ! <3
Var ikkje klar over at Renate skulle bli med deg, tho.

  • Meta